Even voorstellen

Beste klant, 
Alle behandelingen worden opgeschort vanaf 2 november t.e.m. 13 december
Beste klant helaas terug een sluiting van het bedrijf omdat regeltjes belangrijker zijn dan fysieke en emotionele ondersteuning.
Je kan momenteel enkel terecht bij Shiatsu beoefenaars die een medisch diploma hebben. Omdat wij niet oorspronkelijk gekozen hebben als onderwijsrichting, nu eenmaal voor net hetzelfde werk en met evenveel kwaliteit, niet mogen. We zijn ooit administratief bij de schoonheidszorgen ondergebracht, ook al erkent deze sector ons niet als deel van hun sector. Het is zo dat de belgische shiatsufederatie reeds 5 legislaturen er mee bezig is om een ​​wetswijziging gestemd te krijgen. De politiek heeft er blijkbaar geen tijd voor omwille van andere prioriteiten. Dit is de onderliggende oorzaak waarom wij  vanaf 2 november niet meer mogen werken
Covid 19 voorzorgmaatregelen
Mondmasker dragen in de praktijk is verplicht. 
Vergeten: in de praktijk kan je een mondmasker verkrijgen voor de prijs van 1 € 

Badhandoek en  Eventueel  dekentje aangeraden OM mee te Brengen  (bespaart Veel waswerk voor de praktijk)

mijn naam is Peter Raes, Geboren in 1955, getrouwd met Marleen Strubbe en gelukkige ouders van onze vier kinderen Liselotte, Annelies, Nathalie en Wouter. Ondertussen opa van zes kleinkinderen.
 
In mijn jarenlange zoektocht naar de diepere zin van het leven kwam mijn grote liefde naar de natuur en alles wat er mee te maken heeft stilaan tot leven.
 
30 jaar imkerij met zijn apitherapie (wetenschap), de opleiding tot herborist en veel aanverwante opleidingen, waardoor we steeds meer ontdekken dat de natuur alleen maar kan “zijn” als die ook vanuit de binnenkant wordt beleefd (holistisch).
Zoals met de golven van de zee, eb en vloed, ontstond steeds meer de zoektocht naar de innerlijke natuur, als basis van balans in de steeds snellere veranderende wereld.
 
Het was een lange en intense weg van meer dan 40 jaar
Ik verdiepte me in veel vormen zoals voet en handreflexologie, tenen lezen, lymfedrainage, diverse uitwendige lichaamsdiagnose technieken, lezen en genezen, geobiologie, Feng Shui, Astrologie en ziels Astrologie, krachten van mineralen en nog meer. Gedurende een periode van 7 jaar gemaakt ik alle opleidingsniveaus in diverse opleidingscentra van de B SF  af. Via de scholen Manipura, Lifeforce, bepaalde lesgevers van Oost west Centrum, maar ook de scholen Kimura, Brugs Energetisch Centrum (BEC) en buitenlandse docenten kwam een ​​totaalbeeld zichtbaar. 
De Shiatsu is een aanprikkelen geworden naar een verfijnde kennisveld. Deze kennishonger beïnvloed mij naar raakvlakken met andere wereldgezondheidssystemen zoals Arabische-, Indische-, Keltische geneeskunde en nieuwe kennis invalshoeken zoals epigenetica en Quantum.
En dan begon het pas !!!
Ik besefte dat Shiatsu tussen alle andere boeiende opleidingen, mijn kern raakte en mij niet meer losliet op weg naar verfijnde nieuwe tijd kennis. Vandaag is wetenschap vanuit de materie beperkt als je Quantum bewustzijn bewust wordt. Quantum is onbegrenst bewustzijn.
Epigenetica, woonbiologie, geobiologie zijn voor mij als brug tussen materiele wetenschap en frequentie bewustzijn van Quantum bewustzijn.
Zonder dat ik het besefte was ik er riet hiel lang bezig met die Quantum mind beleving.
 
Op vandaag tillen we shiatsu een hoger door de materiele niveaus bewust te verbinding met frequenties en resonanties. 
De mogelijkheden om niet alleen te kijken via de derde dimensie waar de shiatsu mee verankerd zit maar ook te gaan werken met de diepere inzichten. Als we buiten dit gebied op zoek naar hogere trillingsfrequenties en bewustzijn als aanloop naar kwantum energie van de 5e dimensie en zijn multidimentionele universum verbindingen, waar alles met alles verbonden is. Via deze weg wordt het mogelijk om oude maar ook zeer oude denkpatronen op te heffen en te vervangen. Het wordt door de kwantumbenadering mogelijk gemaakt om de frequentie van het celgeheugen te herstellen en de energie te herstellen via de verfijnde Shiatsu kennis. Het lichaam heelt zichzelf als het kwantumgeheugen van onze cellen wordt.
 
Unieke persoonlijke mogelijkheden zijn gaan bovendrijven. Het maakt dat een samenspel van al deze kennis samengebracht, een unieke ervaring mogelijk maakt en de weg openen naar een diepe balans in de energiesystemen. 
Na 18 maanden stage-ervaring en 18 jaar officiële praktijkervaring en veel extra scholing met veel nieuwe verruimende inzichten is mijn Shiatsu benadering anno 2020 een niet meer los te koppelen deel van mijn leven geworden.
 

Toekomst: aanbieden van scholing
Het is de bedoeling stilaan met mijn unieke kennis naar buiten te laten komen in lezingen ea.
De doelgroep is betrokken de mensen die een kennis hebben in de wereld van energie en hun kennis wensen te verruimen.
Ik laat alles stillaan vorm krijgen zodat het kan beginnen als het pad mij uitnodigt.

Unieke Lezing in 2020: "Het Kennisboek"
Mensen die in het verleden zijn ervaren worden gezien vanuit het hart en leven vanuit de omgeving zoals beschreven in het boek "Cursus in Wonderen" kunnen mij mailen als ze geïnteresseerd zijn in een voordracht over het energetisch vervolgboek Het Kennisboek is het vervolgboek van de CIW en dit om je verder te helpen bij je evolutie.
Vanuit Nederland komt mannen toelichting geven wat het boek juist inhoud en hoe je er mee werkt.
Als er voldoende interesse wordt wordt een datum en plaats doorgeven.